Monday, 27 June 2011

tunaikan satu jawapan

video

berat aku mencuba utk yakini jiwa
tanpa ada kuasanya
ooooo
...................................
mungkin aku yg kau suka
mungkin aku yg kau cinta
jelaskan segalanya
............................................
berat aku mencuba utk yakini jiwa
tanpa ada kuasanya
ooohhh
..........................................
mungkin aku yg kau suka
mungkin aku yg kau cinta
jelaskan segalanya
.........................................
mungkin lebih yg kau tahu
tamatkanlah permainan
pimpinlah kepastianku
singkaplah satu jawapan
.......................................
jawablah kali ini
ciptalah keikhlasan
dan bentang semua disini
tunaikan satu jawapan
...........................................
berat aku mencoba utk yakini jiwa
tanpa ada kuasanya
ooohhh
....................................
mungkin aku yg kau suka
mungkin aku yg kau cinta
jelaskan segalanya
.........................................
bermula gelisah yg wujudnya dijiwaku yg menerkam
bermula getarnya di lapangan hati ini yg menunggu
ooohhhhhh
................................
mungkinkah kali ini
mugkin kau ku milikki
dan bentang semua disini
tunaikan satu jawapan
..............................

maaf ayin amik lgu blog kamu ! hehe sangat best la...=)

cerita KAMI

salam satu malaysia ! ahaks

jap...jap....aku nk gelak 5 saat oke muahahahahahahahaha.....cukup-cukup xley lebey-lebey sangat kang owg kata aku gilo lak eh ~

actualy xda pape sje nk mik mood tuk mulakan entry yg ceria ni kan.....aku nak habaq mai skit kang kowg ni...seperti yang kowang sedia mklum la kan aku kan tgh sem break ni so pe lg byk la aktiviti yg telh diplan kn tuk aku join ! well nk wt cm ne ramai org sayang kan....walaweh.....perasaan betul minah sowg ni....lalalalalala~

bwu seminggu aku berada dikampung tercinta mana lgi ipoh mali xlak sombong la...haha! khamis lepas kelas aku buat reunion almaklumlah nk smbut ketibaan aku balek kan....oke tipu jew actually da lama kte owg xjmpa so dewg oganise la tuk kami semua hangout.....

walaupown xstu kels yg join hanya bebrpa owg saja..tapi....happy sangt da lame aku xrse kegmbiraan tu...=)
im realy-realy enjoy it ! len kali buat lg tau weh.....sure aku msti nk join...haish byk ctew pown xgna kan..pe kta biar gambar-gambar ni pulak yg bebicara betapa bahagianya kami saat itu....
.
.
.
.


jadi model sat
hahaha!

 ala-ala photoshot air terjun gtu
oke muntah ijo !


lihat kami beposing
lagi!

gimik sje ni
ahaks


 dengan CINTA saya


opsssss ! model apakah ini
reject !


sejukkk !


rendam-rendam


last pic at sg.salu 
.
.
.
.

selepas seronok kami bermandi-manda di sg.salu kami pergi ke sini pulak

meh-meh
.
.
.
.
tada


pintu masuk gua tempurung


macam ni ghupanya gua tempurung tu


oppsssss! im again
ahaks


teropong 
~
.
.
.
selesai di gua tempurung kami meneruskan perjalanan pulang ke ipoh da singgah sebentar di taman botani then trus g makan steamboat kt johny...fulamak jalan sakan kan..kan....ngee~
.
.
.

taman botani


makan yop 
haha


ni la ghupa owg tgg makanan
ahaks

selesai suda ! amin
seyes best gle....credit to zulfadhli , hussein , khairunisa , karwai , attul

salam!

Tuesday, 21 June 2011

hatimu milliku


pernah kah engkau hargai
cintaku yg sejati
pernahkah engkau mengertikan
diriku ini
.................................
betapa hebatnya cintamu
memberikan ku sejuta pilu
betapa agungnya asmara mu
membuatkan ku terpaku
............................................
disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
ku cinta padamu
.........................................
nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa pantas degup jantungku
mungkinkah hatimu milikku jua
ku sayang padamu
.............................................
kan ku abadikan dikau suatu kenangan yang manis
yang xmungkin aku lupa untuk selamanya
kan ku coretkan kenanganmu 
dalam sanubari ku ini
agar jadi yang terindah didalam hidup ku ini
.........................................................
bagai bahtera dilanda badai
gelora cintamu mengoncang jiwaku
berombak mencari daratan yang damai
cintaku
......................
jejiwang lak aku petang-petang ni kan...tapi ni la pe yg aku rasakan ' love is hurt ' betul sakit...

Sunday, 19 June 2011

TAMAN TASEK SHAH ALAM

selamat di petang hari semua readers , stalker erk da ke

ni pown salah satu entry aku yg agk suda lama disimpan kalo makanan agk nya da basi tumbuh kulat2 ijo erk ~

.
.
.

ni la aktiviti aku berkayak di petang hari bersama roomate aku 
moment paling seronok coz dpt jd model utk sunset
hehehehe

kredit utk en.raymie abidin 
thnks yaw ~

salam ~

housmate yang gila + fun +cool

selamat petang peeps! (mood blur)

puh...puh....puh....rindu pulak nak BW n hupdate yang konon-konon pemes sangat la kn...maaf entry aku byk mengisah kan soal hati yang xsudah...haish bosan + penat....

da lama sebenarnya nk menghupdate cerita ini disebabkan kekangan masa yang menyebabkan aku terbantut utk menghupdate....so aku cuba besikap adil dengan tidak mahu menganak tiri kan entry2 yang lepas...ahaks

oke mari taip laju-laju n baca laju-laju oke! lets we start now aku sebernarnya nk show off kt kowg housmate aku yg fun sgt ! spoting gle memang syiok duk serumah degn kowng la terbaek wok!.....fuh ! penat kan ble bce tanpa behenti....lalalalal~

oke mood kembali normal yew

meh aku kenal kan

semuanya da 9 orang tapi sem depn tambah sowg 2 orang lagi

.
.
.
.
.
gumbira di TASEK SHAH ALAM SEKSYEN 3


yang atas sekalai fara (ibu) , aku , anna(mommy),nanie(adik),ayu(adik),ros(paling bongsu)


kegedikkan kami
<3


gilak lagi
ahaks


lensa-lensa


percubaan pertama
~


try baring pulak


eh ada lagi
kami comey (mata juling)


malam hari di TASEK SHAH ALAM SEKSYEN 7


 will u mary me
ahaks


orait kapten!


anna , fara , fieda

actually xcukp lg sowg cz die selalu xjoin....xpe t dpt pic die aku upload k...=)

adiyos!