Friday, 30 March 2012

WOW !!!

asalamualaikumm ! ^_^

sebelum start entry ni jom ramai-ramai senyum selebar-lebar nya ia kalau bole sampai ke telinga . sebabnya aku xabes-abes lagi senyum sorang-sorang ni (sampai budak umah aku cakap gilo aihh ). tapi peduli la apa orang nak kata kan yang pentg aku happy sangat + teruja even ni second time kan . tapi cekk peduli apa da happy lantaklah . hehe!

suda-suda sebelum aku lebih banyak merapu jm start entry ni dengan tenang dan damai yew. bagi stalker tu maaf la kalo anda terasa dengan cerita ini . cma berharap anda juga mendoakan kebahagian kami seperti mana kami mendoakan kebahagian anda .

actually sejak akhir-akhir ni seperti yg enkorang semua tau la kan hubungan aku nan si BINTANG HATY semakin baik dan semakin rapat . rasanya makin dalam rasa sayang ni INSYALLAH ada jodoh ke akhir hayat ^_^

OMG ! kali kedua die request in relationship nan aku . sangat teruja+terkejut+gembira+sedih dan macam-macm lagila ( layan emosi aku xsuda-suda entry ni nanti ) ahaks. errrr ! nak cita apa lagi eh , terima kaseh pakwe sebab da kembali seperti dulu perhubungan kita pernah diuji begitu hebat sekali sampai sakit nya masih bersisa hingga ke sekarang. tp pape pun aku bersyukur sebab nya tuhan masih memanjang kan jodoh kami sehingga ke akhir ini . betulah pepatah kalau da jodoh pasti akan kembali jua kan ^_^. amin ! semoga hubungan baru kami lebih diwarnai degan gelak tawa dan bahagia .

note : b , i love u more than u love me , hope hubungan kita hingga ke akhhir hayat insyallh yew . semoga kita sama-sama menjaga hubungan kita sebaik mungkin , kalau ada pape just honest n bincang oke ^_* xda masalah yang xbole setle kan. i want your be last to me n between us . thanks for everything dear.




just be taken by AHMAD FIRDAUS SULAIMAN
<3 <3



yours mine
and
im yours
<3

salam




1 comment:

Iklan Jawatan Kosong Terkini said...

Salam Kunjungan semua...

LIHAT IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI DI MALAYSIA

Terima kasih support..
xspecially Admin..