Tuesday, 13 March 2012

saya ada baby lah !

salam

amboii ! baca je aku ada baby terus engkorang semua laju jew mengskroll ke bawah kan , joyaaahh nyaa ahaks. iyeww aku dah de baby laa. opsss ! omg ! apakah , siapakah , bagaimanakah , mengapakah ?? ha teruja dokk nk tau siapa kah gerangan nya yang aku maksudkan tu ^_*.

da dekat 2 minggu baby aku ni memetap bersama aku ,actually baru 2 hari jew stay nan aku selama 7 hari die diculik oleh ....jeng jeng jeng jeng...oleh siapa yew?? (aku tau korang semua malas nk men teka-teka bukan) jom la tgk oleh siapa

.
.
.
.
papa kesayangan
ahmad firdaus
<3

.
.
.
.
.
oke ini lah baby aku
saya si superHERO
ahaks

 HERO kuat tidoqq
<3

 we love u so much 
HERO

 opssss
mama gayattt
haha!


oke suka pic ni
sebab nya
papa die yg edit
ouchh
thanks edit pic ni
cantekk
=D


ha ini lah baby aku mesti korang semua tau menantang pe ni kan ! ni la SUGAR GLIDER kami .

hope hero membesar dengan sihat amin

salam.


4 comments:

ain vanilla said...

chantik . shomel sugar glider tu .;)
mahal tak beli sugar glider tu ?

kecHik said...

thanks depend jenis n color die sya punya rm300 sebb wrna coklat =)
try la bela comey sgt hehe

ain vanilla said...

tapi kan3 . nanti gelii . hehehk .:P
makanan dia macam mana ek ??

kecHik said...

xda lah.nnt kalo da syg xgeli da kan..hehe! nasihat tgk la dlu page2 yg ada cite sal menatg ni takut da beli t bela x lama mati pulak kan. makanan die da jual. die suka yg manis2 buah2 bole bg hari2 =)