Wednesday, 16 February 2011

JUMPING HIGH PHOTO CONTEST

salam satu malaysia semua....

mood = teruja nk join contest

oke pe khbr smua?? mst sht2 kan...aku jew yg blum oke ag nan en.ayam(chiken pox) hehe...tp smua ni xmembantutkan aku tuk g blogwalking....

tadi tegah duk2 bejalan2 dalm alm maya ni kan tetbe aku tjmpa stu contest ni...bmnt nk join..ahaks...jd aku trus la follw ni blog n join ini contest

contest nya : jumping high photo contest
dari blog :



ha jadi ini la pic yang aku petaruhkan
=)

oke jum ctew skit sal pic ni....actually ni la fist pic yg aku snap tgh melmpat sebelum ni xpnde pown...ahaks....ni pown sebb aku diinvte ole mrk2 dalm pic ni tuk join bephotoshot besama mrka...(=

pic ni disnap ketika aku berhangout together nan gf aku di GUNUNG LANG(maklum kepada owg epoh sje) hehe....kami semua melompat dengan girang menggapai bintang bulan(konon2)
lihat begitu tinggi kami melompt bukan??(propa ajew)ahaks...

mudahan pic ni akan menang...AMIN...=)

oke nak ditag :


walaupon nma2 yg ditag ni aku xbrp kenali tp hope sudi la join gk eh..=)

adiyos...

6 comments:

Tyratyra said...

tengs join dear ;)
goodluck !

kecHik said...

oke...=)

ShieroComey said...

cm ner nk joint yunk???

kecHik said...

da join pown kan...hehe

n@m@n said...

terbaekklah..good luck ;)

Jom join GA header
http://mrsfiza212.blogspot.com/2011/02/ga-jom-kami-buatkan-header-untuk-kamu.html

Jom cuci gambar passport kalis air 32 keping RM7
http://naman0807.blogspot.com/2011/01/jom-cuci-gambar-passport-34-keping.html

Tyratyra said...

dear, boleh tak mintak tolong sikit.
tolong emailkan gambar awak ni kat email sy.

tyratyra90@yahoo.com

kalau copy dr sini, gambar tu jadi kecik la. sy nak yg saiz original, boleh ?
hope tak menyusahkan. :)