Thursday, 7 April 2011

wasiat tuk korang

selamat malam semua...

mood aku kacau bilau sekarang semua da becampur jadi satu ibarat chef wan yg tgh mngadakan rancangan memasak...erk...antara happy + sedey + berat hati...ha msti kowg da pke bukan-bukan kan...hish tolong baca lu entry ni smpe habis ye....

actully bukan pe...erm aku berat at nk tglkan segala yg da kt ipoh ni...tambah-tambah kawan-kawan yang sering ada waktu aku susah dan senang...bukan senang nk dapat kawan yg sudi bekngsi segala kesusahan dan kesenagan tau..tambah-tambah zaman sekarang ni..lebey byk manusia yg hanya pentg kan diri sendiri dan kebahagiaan sendiri je....

maaf la entry aku agk panjang kali ni....coz aku nk tglkan sedikit pesanan lebey kurg cam wasiat la....fulamak terasa macam nk g perang lak kan...huahua....ni la cre aku menghargai mereka....kt ipoh ni aku da ramai kawan baik tp yg istimewa hanya tiga orang saja....

okey fist aku nk tinggalkan sikit pesanan buat cinta intan payung mawar unggu   aku ni...."babe...thnks tau coz sudi jadi kawan i...i syg u sgt n ketat tau...sila jgn jeles yew....miahahaha...thnks tuk segala moment yg kte lalui...igat kenangan terindah ktew drive daddy dr tepeng ke ipoh .....if u mish i just text or call...xpown u tgk la pic2 kite n ngat segala kenangan ktew ye....i beharap sgt our friendship ni forever n ever kawan dunia akhrat tau...=) n thnks sgt2 coz u xpenuh jemu nk dgr i ngadu2 if i da prob...babe pas ni i pasti rndu nk g jejalan nan u , merempit nan daddy , g tgk wyg smbil mkn popcorn(wajib ada) hehe....pas2 jerit2 lam wayang tu cam wayang tu bpk ktew yg pnya...ahaks...i will mish u co much...sob2....paling-paling i akan rindu nk peluk u ble nek daddy(tlg jgn pke len yew) huhu... n pas ni i nk gedix2 nan spe....wua.....erm hope u xkan lupa kt i yew....u jga dri , kesihatan tau....I LOVE U CO MUCH "


okeyla meh nk show off skit siapa cinta intan payung aku ni

.
.
.
saya hati
die cinta
ni our nickname
=)



pic kteowg telalu byk sgt
biala ni menjadi kenagan terindah aku da die
"when u mish me dgr lgu ashiteru"

pesanan kedua aku wat bestie  nadia izwana binti abdul wadud  aku  "yunk , ko duk epoh ni baik-baik tau....jaga diri , jaga kesihatan tau...thanks tau coz ko sudi jadi kawan aku...sudi kongsi suka n duka nan aku....thnks suka wak aku g jejaln nek mto ko....hehe! n thnks sgt2 coz sudi teman tdo umah aku time mak aku balek kg..tepkse munyusahkan ko....pas ni aku akan rndu sgt2 nk merempit nan ko...g mkn kt dataran...pas2 asl ko tdo umah aku o aku tdo umah ko ktew msti begosp smpe dekat2 nak subuh bwu reti nk tdo...haha! seyes msti rndu sgt....ingat tau our moment mkn kt dtran kul 2 pg pas2 da owg mna tah dtg nyanyi lgu n sambil lukis mka die kt ktew....hehe! ko jgn lpa aku tau...da pape just text aku yew.... AKU SAYANG SANGAT KT KO! kawan dunia akhrat...sonok jadi kawan ko...=)

nk show off gak bestie kesayagan aku ni
.
.
.



bila rindu aku dengar lagu 
kenangan terindah
=)


pesanan ketiga lak wat gulfrie aku epilog nurul amyra " yunk...hehe xsbar asenya nk jmpa u kt sna t...rndu sgt nk hangout nan u....papepown i nk ucapkan thnks tau coz u sudi jadi kawan i....walaoupun ktew jauh tp ktew still contakkan...xpe pas ni ktew da dekat....haha! ley g merewang-merewang nan u lak kt sna t...tgg i k....miahahaha....sayang u ketat-ketat...thnks sudi kongsi segala suka duka nan i...n gosip2 ktew 2...hehe...hepy sgt dpt jd kawan u...ha moment ktew jgn lpa tau tme bephotoshot agak2 feling cam model 2...hahahaSAYANG KAMU


nk show off gk
ahaks
.
.
.


kamu rindu ktew
hangout ajewla
hehe

ha wasiat aku siap pown..feling-feling cam nk g perang lak kan....muahaha...xkesah la..coz ni la cre aku meghargai pesahabatan aku....kawan yg sejati memg susah nk cre...hope mereka ni kawan2 seajati aku...

k la da bengkak mta aku ni menaip entry smabil nges-nges ni...sob2....
salam

7 comments:

eyka said...

babe i gonna mish u laa babe...:(
u pn t8 care kat sne taw,blaja rjin2 jgn asyik merayap n gosip2 jew..hehe
i nk u thu i pown syg u sgt2..u laa kwn i dunia akhirat..i hope friendship kte akn kkal smpi ble2 wlupon kte jaOh...u jnji k babe??? syg u ketat2..mmmmuaaxx

kecHik said...

oke babe...i ikut sgala nshat u...stdy rajen2...hope2 ktew dpt stdy sma..=) syg u smpe ble2...n frienship ktew....=)

ms amyy lambert said...

thanks my dear. u are the greatest friend that i have. i really really appreciate that. for sure i gonna miss u sygg. i tunggu u kt sini oke :) sayangg u.

kecHik said...

hehe...oke...tgg i tau...=)

nadia izwana said...

oke..
ak pon syg ko sgt2...
jg dri tau...
pas ne dh x dk teman tok ak luahkan maslah ag
:(

kecHik said...

ish ko ni...aku still adala...still ley share prob lg...xmo sdey2 k...=)

nadia izwana said...

em jg dri...
jgn lpe ak..
syg ko gk..
;)